Osakeyhtiössä lainat, kaikki velat ja  vastuut siirtyy aina yhtiön mukana uudelle hallitukselle. Tarkista kuitenkin, että et ole takamassa lainoja tai leasingsopimuksia, lue sopimuksen pienellä painetut tekstit huolella.

Pääset eroon hankalista liiketiloista, vahingonkorvauksista, liitonmiehistä, ulosvetäjäkin jättää rauhaan, perintäyhtiötkään ei enään soita ja jos soittaa voit haistattaa huilun.

Konsulttipalkiomme vaihtelee 3000-5000 euroon, riippuen siitä joudutaako irtisanomaan työntekijät, tyhjentämään arvottomat varastot, kuljetuskaluston palautus ym. ym.

Yritysten saattohoitoja jo yli viiden vuoden ajan, kaikki hoidetaan lakia noudattaen.

 

Työkalut makaa käyttämättömänä, kuitenkin kulut juoksee

Yrityksen saattohoito kaatopaikalle täytyy hoitaa laillisesti ja kaikki asiat huomioon ottaen. Jos olet lainannut yhtiöstä rahaa, kirjaa ne palkaksi, samoin kaikki palkkaennakot ja kassa. Jos kirjanpitäjäsi ei suostu enään tekemään kirjanpitoa, me teemme sen loppuun. Ennen konkurssia saa olla 4 kuukautta tekemättä.

Kun tulet myymään yrityksesi, niin ota sovittu konsulttipalkkio mukaasi tai maksat sitten ennen kauppaa tilille.

Kaupparekisterimaksu maksetaan saatettavan yhtiön tililtä joka on 40 jos vain hallitus vaihdetaan, jos on prokuristeja niin maksu vaihtelee 80-160 euron välillä ja jos yhtiön nimi vaihtuu maksu on noin 400 euroa.

Kaupantekotilaisuudessa annat omilla pankkitunnuksilla uudelle omistajalle tehdä kaupparekisteriin hallitusmuutoksen.

Lopetat pankkitilit viikon sisällä ja jos oli tilillä rahaa niin nostat ne palkkana pois.

Myyjä säilyttää hallinnoinmansa ajalta kirjanpidon.

Yrityksen saattohoito on täysin laillista, uusi omistaja / hallitus saa hoitaa konkurssia jos se tulee eteen.

 

Soita siis heti Sakarille ja kysy lisää 046 847 1138

Kaupat voidaan tehdä myös, niin että lähetät tiedot tekstiviestinä ja annat valtuutuksen kaupparekisteriin, toimistolla ei ole pakko käydä, vaikkakin se on suotavaa, asiat on helpompi hoitaa kasvotusten.